Over ons

Aannemersbedrijf Den Dubbelden BV is in haar 85-jarig bestaan uitgegroeid tot een regionale bouwonderneming in de randstad. Het is een modern familiebedrijf en staat sinds 1996 onder leiding van de 3e generatie, Jan Willem den Dubbelden.

Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in restauratie, renovatie, onderhoud, verbouw en (bijzondere-) nieuwbouw. Genoemde specialisaties hebben betrekking op scholen, universiteiten, kantoren, laboratoria, sportgebouwen, musea, praktijk-, horeca- en bedrijfsruimten, maar ook op monumenten en woningen. Onze opdrachtgevers zijn overheden, scholen, woningstichtingen, instellingen, investeerders en bedrijven.

Dat aannemersbedrijf Den Dubbelden BV de kwaliteit en veiligheid hoog heeft staan zal geen nieuws zijn. Bestaande opdrachtgevers hoeven we daar niet van te overtuigen. Toch hebben wij ervoor gekozen om onze kwaliteitsnormen aantoonbaar te maken. Middels het vormgeven van ons K.A.M. (kwaliteit - arbo - milieu) systeem is aannemersbedrijf Den Dubbelden BV zowel VCA**, ISO 9001 als ISO 14001 gecertificeerd. Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf.

Publicaties

Den Dubbelden in Rijnstreek Business - mei 2022

Artikel Rijnstreek Business - 'Waar wij bouwen, moet het werk - de sport, het onderwijs, de zorg - gewoon door kunnen gaan'

  Publicatie lezen
Project Dorpskerk Voorschoten

Artikel Leidsch Dagblad: 'Eindelijk aan de slag' met de Dorpskerk

  Publicatie lezen
80-jarig bestaan

Aannemersbedrijf Den Dubbelden BV bestaat in 2018 80 jaar.

  Publicatie lezen
Iedereen kan bouwen

Artikel Magazine Leven: Iedereen kan bouwen, het gaat erom hoe.

  Publicatie lezen
Het rendement van samenwerking

Artikel Magazine Leven: Het rendement van samenwerking

  Publicatie lezen

Diensten

Bouw

Verbouw/Nieuwbouw

Aannemersbedrijf den Dubbelden BV heeft aandacht voor uw specifieke wensen. Of het nu gaat om uitbreiding of realisatie van hoogwaardig nieuwbouw, een kleine indelingswijziging of een herbestemming van een gebouw tot appartementen... alles kan! Ook tijdsplanning, budget, veiligheid en continuering van uw bedrijfsvoering kunnen voor u van groot belang zijn. Wij houden tijdens de (ver)bouw rekening met uw processen en bedrijfsvoering. Wij begeleiden het gehele proces van a t/m z.

Renovatie

Renovatie/Onderhoud

Aannemersbedrijf Den Dubbelden BV "zorgt" voor vastgoed, met raad en daad. Of het nu kozijnen, daken, gevels, funderingen, complete constructies of enkele ramen zijn. Ook voor planmatig onderhoud, isolatie en technische verbeteringen kunt u bij ons terecht.

Restauratie

Restauratie

Gevoel voor monumentale waarde. Gebouwen die de tand des tijds doorstaan verdienen speciale aandacht. Bij deze waardevolle gebouwen met een "ziel" komt ons vakmanschap tot zijn recht; aandacht voor detail, kennis van restauratie en gevoel voor materialen. Ondersteund door onze machinale (hout) werkplaats kunnen wij tot in detail uw gebouw reconstrueren en behouden voor verdere generaties.

Transformatie

Transformatie

Een transformatie gaat verder dan een grote verbouwing. Het pand krijgt een nieuwe bestemming. Hierbij kunt u denken aan een school of bedrijfsgebouw ombouwen tot appartementen. Wij begeleiden dit proces vanaf de tekentafel t/m het eindresultaat.